Visoke kratkovidnosti: obnova vida na postepen i prirodan način.

Na temelju Vašega iskustva i na temelju tereta spoznaja koje ste skupili, koje bih mogućnosti poboljšanja mogao imati sa sljedećom kliničkom situacijom: jedanaest je godina moje stupnjevanje ostalo nepromijenjeno na:

DO -11 Sf -1,50 Cil A 180

LO -6 Sf -1 Cil A 180

Od prošle godine stupnjevanje je

DO – 13 Sf -1 Cil A 125

LO – 6,75 Sf -1,75 Cil A 165,

ali još se nisam pobrinuo za nabavu novoga para naočala. Zahvaljujem na pozornosti i u očekivanju odgovora šaljem srdačan pozdrav.

Sustav djeluje sve dok se koristi tehnika. Granicu nameće sam onaj tko vježba. Jednom kad se potvrde prva VIDLJIVA (doslovno) poboljšanja, shvaća se kako je sve samo pitanje prakse. Istina je: sustav treba VELIKU dozu povjerenja (treba se boriti s vlastitim skepticizmom, barem do prvih rezultata). Zamislite drugu diplomu u inženjerstvu (u smislu truda i predanosti), ali u ovom su slučaju u igri vlastite oči, vlastita sposobnost gledanja. Kako bih pojasnio ideju, pokušat ću koristiti jednostavnu usporedbu s građevinskim inženjerstvom: jednom kad se shvati pojam POSTEPENOGA rada (jedna po jedna cigla), razlika koja postoji između građevine srednjih dimenzija i dvorca ovisi na prvom mjestu o zalaganju radnika (u ovom slučaju o zalaganju u izvršavanju vježbi, koje su poput cigli) i o VREMENU rada. Zasigurno „Rim nije izgrađen u jedan dan“, ali ja vjerujem da se s VAŽNIM stvarima (poput vlastitoga vida) treba postupati s određenim stupnjem osobne odgovornosti i zalaganja (te ako je potrebno, poslati kvragu onoga tko nam želi nešto prodati pod svaku cijenu). U ovom slučaju, zadržavajući usporedbu s graditeljstvom, ja bih bio inženjer i arhitekt. Načini izgradnje izneseni su u Power Vision Systemu i ja sam ih osobno iskusio i DOKAZAO.

Napravite nešto za svoje oči, dok je još na vrijeme.