Gdje mogu pronaći naočale za vježbu? Gdje mogu kupiti testnu kutiju za optičare?

Oprostite ako iskorištavam Vaše strpljenje i Vašu ljubaznost, ali otkad sam pročitao Vaše svjedočanstvo, ne mogu misliti na drugo: počeo sam živjeti s nadom da ću jednoga dana i ja moći ostaviti ove užasne optičke proteze. Čini mi se da sam shvatio da se Vaša „metoda“ temelji na pametnome korištenju pozitivnih leća za kratkovidne, koje će pretpostavljam morati imati različite stupnjeve kako bi slijedile razvoj vida; pojavljuje se dakle praktičan problem nabave takvih leća. Hoću li možda morati nabaviti testnu kutiju za okuliste, ili raditi s vremena na vrijeme nove naočale? Bilo bi mi zadovoljstvo da mi pojasnite ovaj dio problema.

NIKAKVA kutija za okuliste, zaboga! Naočale koje trebate dostupne su u ljekarnama i u velikim trgovačkim centrima (po cijeni koja varira od 15 do 30 eura). Naočale koje ćete trebati jesu od +1, +2 i +3 (ako ste kratkovidni). KOMBINACIJA ovih leća (npr. +3 s +2) odvest će Vas naprijed u vježbanju i povećanju podražaja (u budućnosti, na višem stupnju, moći ćete dodati i +4 koji će s +3 stvoriti podražaj +7).

Trošak je sasvim SMIJEŠAN (MNOGO manji od uobičajenoga para naočala, možda pola).

Ovo će vas, budete li vježbali, dovesti do KONAČNOGA BACANJA naočala (svake vrste), a u najgorem slučaju do ZNATNOGA i KONKRETNOG poboljšanja Vašega vida. To mnogo ovisi o Vašem vježbanju.

Sredstva (odnosno TEHNIKA) postoje!