Uvjeti korištenja

Dolaskom na ovu stranicu neosporivo prihvaćate ove uvjete korištenja.

Uvjeti korištenja se odnose za pristup ovim stranicama, sistem pod nazivom ‘Power Vision System’ (knjiga “Kako sam izliječio kratkovidnost”, DVD i priručnik), te za sav popratni materijal i/ili informacije koje se nalaze na ovim stranicama ili ih prezentira tvrtka Infostudio d.o.o.. Ako se u bilo kojem trenutku ne slažete za ovim uvjetima korištenja, odmah napustite ovu stranicu.

Korištenje bilo kojega savjeta i upute na web stranicama ili u ‘Power Vision System-u’ potpuno je na osobnu odgovornost svakoga pojedinca. Autor, izdavač, distributer ili bilo koja treća strana ne snose nikakvu materijalnu, pravnu ili bilo koju drugu odgovornost za točnost navedenih podataka, kao ni za eventualnu štetu proizašlu iz njihove primjene.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Pošto ja nisam medicinski obrazovan i zbog toga ne mogu davati službene savjete (medicinske ili neke druge), naglašavam da je sve ovdje napisano (na ovoj web stranici i povezanim stranicama) ništa više nego moje osobno mišljenje i iskustvo. Ako ste zainteresirani za čitanje mog iskustva pozivam vas da nastavite sa čitanjem. Ako tražite medicinsko mišljenje ili savjet, kontaktirajte svog liječnika. Ako nešto što sam napisao izgleda kao savjet, ponovo pročitajte ovo poglavlje i shvatite da ja samo koristim književnu slobodu  kako bi prenio svoja iskustva i mišljenje. Ja vam NE NUDIM SAVJETE i ne preporučujem nikome da bi trebao provoditi bilo kakav tretman ili liječenje bez nadležnog medicinskog savjeta, ČAK I AKO VAM KAŽEM DA JA IZBJEGAVAM MEDICINSKE SAVJETE ILI TRETMANE ZA SEBE.

Ja uzimam OSOBNU ODGOVORNOST za svoje zdravlje. Vi bi trebali preuzeti osobnu odgovornost za vaše zdravlje (nije moj savjet – samo moje mišljenje). Na vama je da odlučite dali medicinski profesionalci i medicinska industrija, industrijska hrana i drugi postupaju u vašem najboljem interesu ili ne. Na vama je da odlučite dali će te nakon čitanja mog iskustva rješavati (i na koji način) bilo koje zdravstvene probleme, uključujući i one vezane uz vaš vid.

Autor David De Angelis

Zaštita autorskih prava

Sva su prava zadržana. Nijedan dio ovih web stranica ili programa ‘Power Vision System’ nije dopušteno umnažati, prenositi na bilo koji način, elektronski, mehanički, fotokopiranjem, presnimavanjem ili drugačije, bez prethodnog pismenog odobrenja nositelja prava.

Privatnost podataka

Privatnost vaših podatka na ovoj stranici je potpuno zadržana. Ni u kojem slučaju nećemo dijeliti vaše privatne podatke sa trećim osobama.

Prilikom narudžbe pohraniti ćemo vašu IP adresu računala kako bi se osigurali od lažnih narudžaba.

Informacije o proizvodima i cijeni

Ova web stranica namijenjena je promociji programa, pod nazivom “Power Vision System”. Program ‘Power Vision System’ se sastoji od knjige: “Kakos am izliječio kratkovidnost” te od video DVD-a i priručnika pod nazivom ‘Kako Izliječiti kratkovidnost’. Da bi naručili sistem, potrebno je ispuniti narudžbenicu i tamo piše kolika je ukupna cijena.
Osim ‘Power Vision Systema’, na ovoj web stranici se mogu reklamirati i drugi popratni proizvodi. Opis i cijena svakog proizvoda je navedena na podstranici tog proizvoda.
U sve cijene je uračunat PDV.

Dostava

Nakon što ispunite narudžbenicu, šaljemo vam diskretno zapakiranu pošiljku. Pošiljku gotovo uvijek šaljemo idući radni dan, ili odmah čim smo to u mogućnosti.

Pošiljku šaljemo pouzećem putem Hrvatske pošte ili Overseas dostavne službe. U roku od nekoliko radnih dana primit ćete pošiljku na svoju kućnu adresu i da bi je preuzeli potrebno je da navedeni iznos platite poštaru. Ukoliko vas poštar ne pronađe kod kuće, pokušat će Vas kontaktirati na telefon ili će vam ostaviti poruku da vi njega nazovete i da se dogovorite oko dostave.

Cijena pošiljke unutar Republike Hrvatske iznosi 27,00 kn, ukoliko nije drugačije označeno.
Za dostavu u inozemstvo, molimo vas da nas kontaktirate.

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke opazite da je sadržaj pošiljke oštećen ili da smo vam zabunom krivo poslali neki proizvod, molimo vas da nas kontaktirate i mi ćemo ispraviti pogrešku u našem trošku.

Garancija

‘Power Vision System’ dolazi sa jednogodišnjom garancijom. Ukoliko sistem nije ispunio vaše očekivanje unutar 365 dana imate pravo da ga vratite i zatražite povrat novaca. Sistem trebate vratiti u neoštećenom stanju.

Prilikom povrata sistema, potrebno je knjigu, DVD i priručnik staviti u kuvertu sa zračnim jastucima i poslati na našu adresu preporučenim putem. Pošaljite nam i račun (sebi možete napraviti presliku), te papir na kojem trebate napisati broj svojeg tekućeg računa na koji ćemo vam izvršiti povrat novca.

Kontakt

Najbolji način za kontaktiranje je putem e-maila: info@kratkovidnost.com

Ukoliko želite, možete nas kontaktirati i putem telefona na broj: +385 47 811 390 ili putem mobitela na broj: +385 95 529 6730.

Naša adresa:
Infostudio d.o.o.
Brod 13
47300 Ogulin
Radno vrijeme: 10-15 h, (radnim danom).